Schrijf een review!

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Heidi van Santen
  Opnieuw een geslaagde dag bij Spraakwater. Deze dag met veel praktijkoefeningen met feedback was erg leerzaam. Ik kijk uit naar de volgende dag!
 • Geplaatst door Danitsja
  Het was weer een leerzame dag. We hebben veel punten behandeld die we in onze dagelijkse werkzaamheden meemaken. Tevens hebben we veel van elkaar geleerd door met elkaar over situaties te sparren.
 • Geplaatst door Ton
  Ik vond het vandaag een functionele dag met veel interactie wat meer gericht is op mijn baan bij van Mierlo.
  De ochtend vond ik meer een terugblik op de afgelopen sessies ,maar wat dieper op in gegaan en dat was oké! Een presentatie had mij niet zo veel geholpen als dit !

  De middag vond ik fijn omdat het dieper bij jezelf komt wat je goed en fout zou doen tijdens een inter aktie ! Hoop daar ook volgende keer dat we verder gaan ermee !
 • Geplaatst door Chantal van Santen
  Totaal al 3 trainingen van Rudolf mogen krijgen. Elke training krijgen we weer veel tips mee. Deze tips kunnen wij volgens in onze dagelijkse werkzaamheden toe passen. De omgang met lastige situaties gaan daardoor steeds beter. De trainingen worden in mijn geval in een kleine groep gehouden, dit zorgt voor veel persoonlijke aandacht. De situaties die wij dagelijks meemaken worden besproken, geëvacueerd en adviezen op gegeven. Heel erg leerzaam!
 • Geplaatst door Tamara
  Vandaag 3e trainingsdag gehad, voorbeelden uit de praktijk wat mij het beste past, herkenning en erkenning. Intervisie is een hulpmiddel wat eigenlijk door iedereen vaker gebruikt zou moeten worden. Nu organisatie breed! Bedankt allemaal.
 • Geplaatst door Malissa
  Leerzame sessie, goede interactie! Concrete feedback
 • Geplaatst door Nadine van der Valk- Lamie
  Ik kijk terug op een geslaagde 1 op 1 sessie met Rudolf. Vooral het pitchen met het ik zie, ik wil & ik doe principe heb ik deze hele week kunnen toepassen bij mijn klanten. Ik kijk er uit naar de 2de sessie!
 • Geplaatst door Bryan
  Erg goede training op het gebied van storytelling. Je leert hoe je het beste een verhaal neerzet met handige modellen. Dit werkt niet alleen op het gebied van werk, maar kun je ook toepassen in het dagelijks leven. Ook pas je de kennis gelijk toe in de praktijk en kun je dus toetsen of je de stof begrijpt. De feedback is luchtig en begrijpbaar. Kortom, een aanrader!
 • Geplaatst door Ilze
  Trainingsdagen.... veelal luisteren naar een trainer die een monoloog voert. Bij Rudolf is dat absoluut níet het geval. Energiek, interactief, boeiend, persoonlijk, leerzaam, prettige omgeving. Leuk om dit traject met een aantal collega’s en Rudolf te doorlopen.
 • Geplaatst door Heidi
  Voor de 2e keer een cursusdag gehad bij Rudolf en ik heb ontdekt dat ik pitchen érg leuk vind om te doen. Opnieuw een leerzame dag vol met tips. Met veel oefenen moet ik uiteindelijk alles in praktijk kunnen brengen.
 • Geplaatst door Patty
  Gister onze tweede cursusdag gehad. Rudolf is een erg prettig persoon om les van te krijgen. Interessante tips en tricks, die zowel op werk als privé ingezet kunnen worden. Zin in de volgende cursusdag!
 • Geplaatst door Renate
  De eerste dag van onze training heb ik als erg positief ervaren. De training is mooi praktijkgericht en wordt goed gekoppeld aan de praktijk van onze organisatie.
  Voor mij persoonlijk zou het tempo iets hoger mogen liggen op het theoretisch vlak
 • Geplaatst door Danitsja
  Afgelopen dinsdag was het zover de éérste dag van onze cursus. Het was een leuke en leerzame dag met heel veel informatie die ik zeker in mijn werk ga proberen toe te passen. Aan het begin zal het nog wel oefenen zijn, maar al doende leert men. Rudolf je jij zit vol met spraakwater wat de cursus éxtra leuk maakt! Op naar dag 2!
 • Geplaatst door Heidi van Santen
  Een leerzame en interessante training waarvan ik het een en ander graag wil gaan gebruiken in mijn werk.
  Ik ben zeer benieuwd naar het vervolg, tot die tijd ga ik alvast "oefenen" met de tools die we aangereikt hebben gekregen.
 • Geplaatst door Liselot
  Een interessante en actieve bijeenkomst. Het was een lange zit maar doordat Rudolf iedereen bij zijn presentatie betrekt en veel energie uitstraalt ging het zo voorbij. Ik kijk terug op een leuke en interessante middag die zeker gaat bijdragen aan het resultaat van mijn adviespresentatie!
 • Geplaatst door Kelly
  In samenwerking met Fontys HRM kwam Rudolf een sessie geven omtrent presentatie technieken. Het was een leerzame en vooral interactieve sessie die ik vele anderen aan kan raden!
 • Geplaatst door Maxime Boumans
  Inspirerende masterclass
 • Geplaatst door H. Schotsman
  Mooie scholing gekregen van een enthousiast man! Veel oh ja momenten maar ook weer veel bij geleerd. Nu in de praktijk brengen. Heb er zin in!! Rudolf bedankt?
 • Geplaatst door S.van Kappel
  Mooie, dynamische en enerverende training. Persoonlijk ervaren als geestverruimend en hongerig naar meer. Vakkundig gegeven training, zeer zeker de moeite waard.
  Dank!
 • Geplaatst door Nick Ijkhout
  2 waardevolle dagdelen. Fijn om wat structuur aan te kunnen brengen en het naslagwerk beschikbaar te hebben
 • Geplaatst door Mark
  Vandaag cursus/coaching gehad van Rudolf. We zaten één op één. Ik kan nu al de opgedane kennis en ervaring gebruiken. Ik heb nieuwe inzichten gekregen, die vooral heel echt en praktisch zijn. Het zijn geen trucjes of verkooppraatjes, maar wel structuur, focus, houding etc. De tools op de app heeft hij heel toegankelijk gemaakt. Kortom, een waardevolle sessie die ik iedereen die moet presenteren, in wat voor setting dan ook, kan aanraden.
  O ja, en de Van Nelle fabriek is natuurlijk een fantastische locatie.
 • Geplaatst door Rachella
  Dank voor de nuttige en leerzame sessie pitch en presentatie voor minVenJ vandaag.
 • Geplaatst door Pietwillem Overvoorde
  Omdat het goed is om je kennis en vaardigheden te blijven spiegelen en ontwikkelen gisteren de avond training Weerstand voorkomen, ombuigen en incasseren! gevolgd.

  Herkenning, a ha erlebnissen, 'shit zo had ik er nooit naar gekeken' en 'hier kan ik echt wat mee' gingen hand in hand. De aangereikte praktische tools gelijk getoetst aan herkenbare praktijk cases. Een welbestede avond!
 • Geplaatst door Demi
  Woensdag 9 januari heb ik de masterclass gevolgd via mijn opleiding HRM Fontys Hogescholen te Eindhoven. Ik vond het zeer interessant en heb veel input hieruit gehaald. De masterclass werd op een aantrekkelijke en leuke manier gegeven waardoor er constant aandacht was. Oprecht vind ik deze masterclass een van de beste onderwijsactiviteiten die vanuit Fontys zijn georganiseerd. Ik ben er zeer over te spreken en kan het zeker aanbevelen.
 • Geplaatst door Michelle Tetz
  Op 9 januari 2019 een super leerzame, inspirerende en creatieve masterclass van jou gevolgd bij Fontys Hogeschool HRM in Tilburg! Je hebt mij weten te inspireren over het houden van presentaties op een 'andere manier'. Ik weet nu dat de opening en het einde erg belangrijk zijn om het publiek te prikkelen.

  Jij wist je verhaal op een prettige, afwisselende en grappige manier over te brengen op ons. Heel erg tof!

  Ik wil je bedanken voor de leerzame middag en ik ga jouw tips zeker gebruike ntijdens mijn adviespresentatie.

  Misschien tot een volgende keer en ik ben erg benieuwd naar jouw luisterboek
 • Geplaatst door Anouk
  Vanuit mijn school, Fontys Hogescholen HRM, heb ik 9 januari een masterclass van Rudolf bij mogen wonen. Dit ging over advies geven en ervoor zorgen dat je advies bijblijft. Erg inspirerend! Zijn tips zijn erg handig en de middag was erg leerzaam.
 • Geplaatst door Lars
  Op 9 januari 2019 heb ik samen met mijn mede studenten een leerzame masterclass adviesvaardigheden gehad. Het was erg interessant en door Rudolfs duidelijke voorbeelden en feedback steek je er veel van op. Ik had het meeste behoefte aan structuur en die heeft Rudolf ons wel bijgebracht. Bedankt voor de leerzame middag!!
 • Geplaatst door Lonneke
  Op 9 januari 2019 heb ik een leuke en leerzame masterclass gevolgd samen met mede studenten van Fontys HRM. Een hele boel handige tips gekregen die ik zeker mee ga nemen in de voorbereiding van mijn adviespresentatie. Bedankt Rudolf!
 • Geplaatst door Michelle
  Op 9 januari 2019 heb ik samen met mijn mede studenten en masterclass gevolgd. De masterclass was erg interessant en leerzaam! Wij hebben verschillende tips gekregen over hoe je een goede adviespresentatie kan geven. Deze tips neem ik zeker mee naar mijn adviespresentatie! Bedankt voor de leuke en leerzame middag!
 • Geplaatst door Esmee
  9 januari heb ik, samen met nog vele andere studenten van Fontys Hogeschool, een super interrsssante masterclass van Rudolf mogen volgen. Wat een waardevolle informatie is hier besproken en wat prettig dat dit nog voor onze adviespresentatie is gedaan. De manier hoe Rudolf zich presenteert naar ons als groep heb ik als zeer prettig ervaren. Hij neemt je mee in zijn verhaal en staat er met het idee om iedereen wat bij te brengen of weer te verfrissen! Ik ga zeker veel input inzetten tijdens mijn eigen presentaties. Super bedankt!
 • Geplaatst door Paule Hassink
  Ik heb de masterclass adviespresentaties als zeer prettig ervaren. Een leuke, inspirerende ervaring met veel tips en trucks om op een aansprekende manier een adviespresentatie te geven. Ik heb er veel van geleerd en ga het zeker meenemen in mijn presentatie.

  Rudolf bedankt!
 • Geplaatst door Luuk Scheepers
  Ik heb op 9 januari een masterclass adviespresentaties van Rudolf gevolgd aan de Fontys hogeschool in Tilburg. Wat mij vooral veel geholpen heeft was de uitleg over de 4 stappen voor een goede introductie van je adviespresentatie. De invulling kop-romp-staart is dieper uitgelegd dan dat ik op school geleerd heb. De verschillende voorbeelden van Rudolf hebben mij geïnspireerd! Ik weet zeker dat ik klaar ben voor mijn adviespresentatie.
 • Geplaatst door Vera
  Op 9 januari heb ik de Masterclass van Rudolf gevolgd op de Fontys in Tilburg. Ik heb tijdens deze bijeenkomst veel geleerd over het geven van een presentatie. Vooral de invulling van de kop-romp-staart tijdens een presentatie heeft mij anders doen nadenken. Ik neem wat ik geleerd heb zeker mee in de voorbereiding van mijn adviespresentatie.
 • Geplaatst door Evie
  Op 9 januari heb ik een masterclass gevolgd van Rudolf over het geven van een adviespresentatie. Het was een middag waarin ik veel nieuwe dingen heb geleerd over het geven van een presentatie met emotie. Rudolf geeft de masterclass op een interessante en interactieve manier. Door de masterclass hoop ik zelfverzekerder een presentatie te durven geven voor een groep. Super bedankt voor de leuke en leerzame middag!
 • Geplaatst door Anne Scheepers
  Ik vond de masterclas erg waardevol. Heel veel tips gekregen die ik goed kan toepassen bij mijn presentatie. Ook super leuk gepresenteerd!!
 • Geplaatst door Fe
  Vandaag een Masterclass van Rudolf gehad die mij enorm heeft geholpen bij het voorbereiden van mijn adviespresentatie. Ik ga nu met volle moed de presentatie in en weet nu zelfs om te gaan met eventuele weerstand. Rudolf maakt gebruik van relevante theorieën en modellen die het erg overzichtelijk maken. Graag ontvang ik het luisterboek zodat ik op elk bezwaar een goed antwoord heb
  Bedankt voor de inspiratie!
 • Geplaatst door Lotte
  Vandaag de masterclass gevolgd voor het geven van een adviespresentatie. Erg inspirerende middag waarbij ik veel nieuwe dingen heb geleerd om een knallende presentatie neer te zetten! Met name het gedeelte over het omgaan met weerstand en hoe je een persoonlijke 'story' kan inzetten om het publiek te prikkelen vond ik erg interessant. Bedankt voor de nieuwe inzichten en jouw enthousiasme Rudolf!
 • Geplaatst door Robin
  Vandaag heb ik een masterclass mogen van spraakwater-sessies mogen bijwonen.
  Het in een korte review als deze beschrijven van deze middag is erg lastig, daarvoor moet je er zelf bij zijn geweest! Rudolf weet de informatie erg interactief over te brengen, met de nodige humor. Dit zorgt voor een leerzame en laagdrempelige sfeer, die voor de doelgroep van vandaag (studenten én docenten) toch lastig te realiseren is. Het feit dat Rudolf dit tóch voor elkaar heeft gekregen is het resultaat van zijn 'gave' om te connecten met zijn doelgroep. Kortom; dit móet je beleven!
 • Geplaatst door Sanne
  Ik heb vandaag de masterclass gehad voor het presenteren van een advies. Ik heb er erg veel van geleerd, vooral omdat ik presenteren eng vind en zo enorm zenuwachtig ben. Door de sessie van vandaag denk ik dat ik nu zelfverzekerder voor een groep durf te staan. Enorm bedankt!
  (Graag zou ik het luisterboek ontvangen, alvast bedankt)
 • Geplaatst door Jori van Hees
  Vandaag aanwezig geweest bij en enorm interessante masterclass van Rudolf. Super om tot het inzicht te komen dat een persoonlijke twist van meerwaarde kan zijn voor een presentatie. Zo ga ik vol goede moed de adviespresentaties in! Dankjewel voor jouw inzichten en kennis!
  Ben ook enorm benieuwd naar jouw luisterboek
 • Geplaatst door Lindsay van Dalen
  Ik heb zojuist een spraakwatersessie gehad vanuit Fontys Hogescholen HRM.
  Wat een onwijs inspirerende middag.
  Presenteren heb ik altijd al met plezier gedaan maar op deze manier had ik er niet eerder naar gekeken, verfrissend dus! Het bewegen in de ruimte (naar voren wanneer je iets wil benadrukken, naar achter wanneer je vrijheid bij het publiek wil creëren en van links naar rechts op de 'tijdlijn') was nieuw voor me. Enorm goede tips die van toegevoegde waarde zijn met het oog op presentaties die nog gaan komen. Je hebt me echt weten enthousiasmeren om aan de slag te gaan.


  Top, dank je wel!
 • Geplaatst door Nicky van Zanen
  Ik heb vandaag het luisterboek "Waarom zo negatief?" geluisterd.

  Er worden fictieve en waargebeurde verhalen en situaties als het ware ontleed om te kijken waarom het zo verliep en hoe het beter kan.

  Erg handig in het bedrijfsleven om conflicten te voorkomen of beter op te lossen.

  Ik ga de tips eerst eens testen en toepassen achter de bar in Amsterdam!

  Bedankt!
 • Geplaatst door Dennis
  Nette en overzichtelijke website. Super!
© 2017 - 2021 Spraakwater Sessies | sitemap | rss