Navigatie

Coaching Credits voor Retail-ondernemers

Vorige Item 3 van 12 Volgende
€ 250,00 (exclusief 21% btw)
Aantal

COACHING CREDITS

Uitgangspunten van het consult:

- verhelderend intakegesprek van 120 minuten
- met een professionele retail-specialist / coach
- voor ondernemers en leidinggevenden binnen retail


Over Coachen

Coachen houdt in dat je een ondernemer, collega of team - coachee of coachees - helpt werkgerelateerde doelen te verwezenlijken en zich verder helpt te ontwikkelen. Als coach help je de ander leren. Niet door te onderwijzen, maar door te inspireren en te ondersteunen. Hierdoor ben je in staat het zelfreflecterende en zelfsturende vermogen van de coachee(s) optimaal te stimuleren.
 Wanneer coachen?

Coachen kan in verschillende situaties wenselijk zijn:

1. Vergroten van zelfkennis en zelfvertrouwen. Wanneer een ondernemer zichzelf beter leert kennen en weet wat zijn zwakke en sterke punten zijn, kan hij zelfbewust(er) zijn werkzaamheden verrichten.

2. Aanleren of aanscherpen van vaardigheden, bijvoorbeeld delegeren van taken, voeren van slechtnieuwsgesprekken of het maken van strategische keuzes.

3. Structuur brengen in (nieuwe) verantwoordelijkheden, bijvoorbeeld het wegwijs raken in een nieuwe functie met nieuwe taken en verantwoordelijkheden: waar begin je? hoe stel je prioriteiten?

4. Wanneer iemand behoefte heeft aan een klankbord, omdat hij een solistische functie heeft of zich op 'eenzame hoogte' bevindt.
 Wanneer niet coachen?

Soms is het beter om van coachen af te zien omdat het niet nuttig of niet wenselijk is. Coaching heeft bijvoorbeeld geen zin wanneer de coachee in spe totaal niet gemotiveerd is. Dit is ook van toepassing wanneer de coachee geen invloed op zijn probleem heeft. Immers, coaching houdt het ontwikkelen van kwaliteiten in. Wanneer de gecoachte daar niets mee kan op het werk, heeft het geen zin en vergroot het zelfs zijn machteloosheid.
 

Inclusief 100% garantie. Want wij geloven in onze aanpak!

Mijn programma

Bekijk eerst het aanbod

Download de App

Download de App

 

Luisterboek!

AANRADER: bestel leerzaam luisterboek!

© 2017 - 2019 Spraakwater Sessies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel